Selecteer een pagina

DIENSTEN

Housing Online4u is een nieuw en sterk opkomend bedrijf in de vastgoedbranche. We zijn continu op zoek naar geschikte woningen wilt u zonder zorgen uw huis verhuren of gebruik maken van onze uitgebreide aangeboden diensten?

RENOVATIE EN/OF ONDERHOUD

Wilt u als eigenaar van vastgoed het onderhoud laten afhandelen door ons? Wij stellen een onderhouds- plan op voor het inspecteren van de objecten en punten die wij hebben op ons zogenoemde “Checklist-formulier”. Zaken die u kunt laten afhandelen zijn bijvoorbeeld: glas bewassing, tuinonderhoud, dakgoten, kranen, gevelonderhoud, dakbedekking en schilderwerkzaamheden.

VERHUUR, VERKOOP OF TAXATIE

Wij kunnen u zeker voorzien wanneer u uw woning door ons wilt laten verhuren of beheren. Voor het verkopen van een woning of taxatie werken wij samen met gecertificeerde makelaars die hiervoor de kennis hebben en u direct op de juiste manier kunnen helpen..

EXPATS/EMPLOYEES HOSUING

Voor iedereen die nieuw is in Nederland en hier komt werken, kunnen wij helpen met het vinden van huisvesting naar wens. Ook kunnen wij het papierwerk regelen, wanneer u dat wilt laten afhandelen door ons.

HOUSING HIRING SERVICES

Ook kunt u bij ons terecht wanneer u uw huis wilt uit hurenWij zorgen er voor dat dit allemaal op de juiste manier verloopt en zoeken de geschikte kandidaat die ook aan uw wensen voldoet.

PAPIERWERK SERVICES

Housing Online4U kan ook al het papierwerk voor u regen, net als alle andere zaken die u kunt laten afhandelen door ons, wanneer u dat wilt.

ZOEKOPDRACHTEN

Bent u op zoek naar een woonplek? Wij kunnen hier snel en gemakkelijk voor zorgen met de door u voorgestelde wensen.

WERKWIJZE

Vragen en opdrachten worden altijd nauwkeurig afgehandeld. Met garantie dat de geleverde dienst- of diensten op de juiste manier word afgerond. Wij zijn flexibel en kunnen overal op inspelen, niets is voor ons te veel gevraagd. Onze klanten komen veelal terug en bevelen ons aan in hun netwerk.

SOCIAL MEDIA

MENU

Home
Diensten
Koop aanbod
Huur aanbod
Privacy policy
Algemene voorwaarden
Contact

CONTACT

Telefoonnummer:

Email:

OPENINGSTIJDEN

24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

© 2021 Housing-online4u.com all right reserved
Gemaakt door: DigiVisuall

Translate »
WhatsApp chat